Colaboratori Pfa Sau Sc Cluj Napoca JOBS 393

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
JOBS
Cluj Napoca (Romania) / (alege oras)
EDIL angajeaza CONSILIER IMOBILIAR
colaboratori PFA sau SC
Cluj Napoca


Descriere
Tranzactii Imobiliare online este primul portal imobiliar clujean dedicat exclusiv persoanelor fizice si dezvoltatorilor imobiliari Ce aducem nou pe piata? In primul rand NU suntem intermediari si NU percepem comision Facem publicitate proprietatilor imobiliare cu fotografii, descriere detaliata si cu numarul direct de telefon al vanzatorului In doar 12 luni de la lansare am avut succes pe piata clujeana si dorim sa ne extindem si in alte judete ale tarii Cautam colaboratori: firme sau PFA si oferim un plan de afaceri bine pus la punct, un renume si un portal profesionist cu succes garantat!

Raporteaza Pagina

Cerere
cautam PFA sau SC

Oferta
trainig gratuit pana la 75% din incasari Program flexibil Pentru mai multe detalii privind termenii si conditiile de parteneriat, va rugam sa ne contactati telefonic.

imobiliare   colaborare   agenti imobiliari  
Oras: Cluj Napoca - jobs Cluj Napoca
Data Adaugarii: 2009-03-20 22:20:21
Categorie: Imobiliare
Firma CASANET  
46
Trimite la prieteni

ANGAJARI CASANET

Colaboratori pfa sau sc Cluj Napoca
Tranzactii imobiliare online este primul portal imobiliar clujean dedicat exclusiv persoanelor fizice si dezvoltatorilor imobiliari.

LOCURI DE MUNCA Imobiliare Cluj Napoca

Edil angajeaza consilier imobiliar
Îți poți imagina viața ta ca fiind prinsă într-un job monoton și lipsit de noutate? nici noi! de aceea,
Colaboratori pfa sau sc Cluj Napoca
Tranzactii imobiliare online este primul portal imobiliar clujean dedicat exclusiv persoanelor fizice si dezvoltatorilor imobiliari.
 
adauga gratuit oferta angajare

domenii activitate


raporteaza o eroare
 
  

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide